Siirry pääsisältöön

Lasten suusta

MITEN PÄÄTTÄÄ KOSKA MENNÄ NAIMISIIN?
"Ekana täytyy löytää joku, joka tykkää samoista asioista ku itte. Jos esimerkiks tykkää jalkapallosta, täytyy löytää vaimo joka tuo sipsejä ja kaljaa."
- Marko 10v -

"Ei voi ite päättää koska menee naimisiin. Jumala päättää sen etukäteen ja sitten sitä näkee kuka se on ku se roikkuu kaulassa."
- Kirsi 10v -

MIKÄ ON PARAS IKÄ MENNÄ NAIMISIIN?
"Paras ikä on 23 vuotta, kun on ainakin 10 vuotta tuntenut jo aviomiehensä."
- Camilla 10v -

"Ei ole mitään parasta ikää mennä naimisiin. Täytyy olla tosi tyhmä mennäkseen naimisiin."
- Niko 6v -

MITÄ OMILLA VANHEMMILLASI ON YHTEISTÄ?
"Ne ei halua enempää lapsia."
- Auli 8v -

MITÄ TREFFEILLÄ OIKEASTAAN TEHDÄÄN?
"Treffit on sitä varten, että huvitellaan ja ihmisten pitää olla treffeillä että opitaan tuntemaan toisensa. Jopa pojilla on joskus jotain mielenkiintoista sanottavaa, jos oikeen tarpeeksi kauan kuuntelee."
- Lina 8v -

"Ekoilla treffeillä sanotaan toisilleen mielenkiintoisia valheita, niin sitten ollaan valmiita seuraaville treffeille."
- Martti 10v -

KOSKA SAA PUSSATA TOISTA?
"No sillon kun ne on rikkaita miehiä".
- Pauliina 7v -

"Jos pussaat tyttöä, sun täytyy sitte mennä naimisiin ja saada lapsia sen kanssa. Sillai se vaan on...”
- Henri 8v -

ONKO PAREMPI OLLA SINKKU VAI MENNÄ NAIMISIIN?
"Tytöille on kyllä parempi että ovat sinkkuja. Mutta pojat tarttee jonkun siivoomaan."
- Anita 9v -

MITÄ TULISI TEHDÄ ETTÄ AVIOLIITOSTA TULISI HYVÄ?
"No vaimoille täytyy sanoo et ne on kauniita. Myös sillon vaik ne näyttäs pakettiautoilta."
- Samu 10v-

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Horoskooppi

OINAS 21.3. - 19.4. * Luonteenpiirteet: Huolimaton ja laiska sohvalla loikoilija. * Raha: Ei tule luoksesi, koska et viitsi nähdä vaivaa sen saamiseksi. * Työ: Olet omasta mielestäsi suurpiirteinen, etkä pidä pikkuasioitten kanssa näpertelijöistä. Totuus on, että olet huolimaton. Olet hyvin mukavuudenhaluinen ja asetat aina itsesi muiden edelle. Laiskalle ihmiselle sopivia työtehtäviä on vähän. Niinpä oinaat ovatkin usein kotirouvia tai omasta halustaan työttömiä. * Rakkaus: Vältä neitsyitä ja härkiä. Ainut merkki, jonka kanssa voit onnistua on vaaka, mutta hänenkään kanssaan et pysty rakentamaan pitkäaikaista ihmissuhdetta. Et sovi perheelliseksi, koska piittaamattomuutesi aiheuttaa vaaratilanteita läheisillesi. * Seksi: Sinua seksittömämpää ihmistä on vaikea löytää. Oinaat ovat usein laihoja anorektikkoja, joten et herätä kenenkään haluja fyysisellä olemuksellasi. Pysyttele sinkkuna ja yritä saada joku kaksonen koukkuusi silloin tällöin yhden yön seuraksi. HÄRKÄ 20.4. - 20.5 * Luonte

Sauna

Kerrankin luotettava horoskooppitesti

Jos olet täysin rehellinen, kertoo tämä horoskooppi sinusta totuuden... Kirjoita vastauksesi paperille. Älä fuskaa! Vastauksen löydät alalaidasta. 1. Kirjoita jokin vastasukupuolta edustavan nimi. 2. Mikä on suosikkivärisi: punainen, musta, sininen, vihreä, keltainen? 3. Kirjoita oman nimesi ensimmäinen kirjain. 4. Missä kuussa olet syntynyt? 5. Kummasta väristä pidät enemmän, mustasta tai valkoisesta? 6. Kirjoita jokin sinun kanssasi samaa sukupuolta olevan nimi. 7. Mikä on onnennumerosi? 8. Pidätkö enemmän Sydneystä vai Brisbanesta? 9. Pidätkö enemmän järvestä vai merestä? 10. Kirjoita yksi toive; realistinen sellainen Kun olet valmis, katso alla olevaa. Älä fuskaa! Vastaukset: * * 1. Olet rakastunut mainitsemaasi henkilöön. 2. Jos valitsit: Punainen- olet huomaavainen ja rakastava Musta-olet konservatiivinen ja agressiivinen Vihreä-olet mieleltäsi rauhaisa ja muutenkin rento(?) Sininen-olet spontaani ja pidät siitä että rakkaasi jakaa auliisti pusuja ja huomiota sinulle Keltainen-ol