Siirry pääsisältöön

Ihan vaan yksi pikku juttu sinulle...

YKSI MINUUTTI AJASTASI !

  • Kukaan ei ole kyyneliesi arvoinen.
  • Ainoa joka on, ei ikinä halua saada sinua itkemään.
  • Ystävät kuulevat mitä sanot.
  • Parhaat ystävät kuulevat sen, mitä et sano.
  • Jos kaikki ystäväni hyppäisivät sillalta, en hyppäisi heidän kanssaan. Haluaisin seistä alhaalla ottamassa heidät kiinni.
  • Älä murjota ja ole katkera, et koskaan tiedä kuka ihastuu hymyysi!
  • Eilinen on historiaa, huominen on yllätys.
  • Tämä päivä on lahja. Vie yhden minuutin ihastua johonkuhun, tunti pitää jostakin ja yhden päivän rakastua johonkuhun.
  • Mutta vie koko eliniän unohtaa joku.

Lähetä tämä kaikille, joita et ikinä unohda, ja lähetä takaisin hänelle, jolta tämän sait, vain näyttääksesi, että et ikinä unohda häntä.

Tämä viesti on lyhyt, mutta jos sinä et ehdi lähettämään tätä viestiä kellekään, olet jo ehkä unohtanut kaikki hyvät ystävät.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Horoskooppi

OINAS 21.3. - 19.4. * Luonteenpiirteet: Huolimaton ja laiska sohvalla loikoilija. * Raha: Ei tule luoksesi, koska et viitsi nähdä vaivaa sen saamiseksi. * Työ: Olet omasta mielestäsi suurpiirteinen, etkä pidä pikkuasioitten kanssa näpertelijöistä. Totuus on, että olet huolimaton. Olet hyvin mukavuudenhaluinen ja asetat aina itsesi muiden edelle. Laiskalle ihmiselle sopivia työtehtäviä on vähän. Niinpä oinaat ovatkin usein kotirouvia tai omasta halustaan työttömiä. * Rakkaus: Vältä neitsyitä ja härkiä. Ainut merkki, jonka kanssa voit onnistua on vaaka, mutta hänenkään kanssaan et pysty rakentamaan pitkäaikaista ihmissuhdetta. Et sovi perheelliseksi, koska piittaamattomuutesi aiheuttaa vaaratilanteita läheisillesi. * Seksi: Sinua seksittömämpää ihmistä on vaikea löytää. Oinaat ovat usein laihoja anorektikkoja, joten et herätä kenenkään haluja fyysisellä olemuksellasi. Pysyttele sinkkuna ja yritä saada joku kaksonen koukkuusi silloin tällöin yhden yön seuraksi. HÄRKÄ 20.4. - 20.5 * Luonte

Sauna

Nyky-Kalevala

Tuho tulkoon tietoverkkoon, piru PC:nsä periköön. Nouskoon käry skannerista, pauke kuulukoon koneista. Valvoin hullu vuorokauden, tehdessäni tiedostoa, joka otti ja katosi, pyyhkiytyi kuin poutapilvi vaiko virus sen tuhosi. Nyt saa riittää rimpuiluni, painun perkele pellolle, menen metsään miettimähän, kera kynän ja paperin. Käytän päätä, en päätettä, sähköisen sekundan juurta, megamakulan sydäntä . . . . Kirjoittamaan käydessäni, ruvetessani runolle, haikullepa hankkeissani, tankan tuottoon tahtoessa tilttasi tehopelini, kompuutterini kärähti, näytönohjainta närästi, empi myös emolevyni. Jopa mustui miehen muoto, kävi kasvot kalvakaksi, käsitteli kännykkäänsä, apuvoimia aneli. Saapui huolto huomenissa, kannen alle kurkisteli. Kotvasen konetta tutki, siitä loihi lausumahan, sanasen tuo virkkoi.. Myy jo myllysi museoon, kuljettele kierrätykseen ikäloppu ihmehesi reporanta rakkineesi – ei tule kalua tästä! Osta entistä ehompi, vehje uusi uljahampi, kirjokansi kirkkahampi, joka kirjaa kii