Siirry pääsisältöön

Äiti Teresan rukous

Rukous meitä varten

Hei, olen valinnut 11 ihmistä, jotka koskettavat elämääni ja joiden uskon haluavan ottaa vastaan tämän. Ole kiltti ja lähetä tämä myös takaisin minulle. (Tulet ymmärtämään miksi)

* Pyhä Teresa/Äiti Teresa on tunnettu Pienten Tekojen Pyhimyksenä.
Merkittävää on, että tekemällä pieniä asioita elämässä hyvin ja suurella rakkaudella hän on 'ruusujen edustajana'/kiitettynä.

Olkoot kaikki, jotka saavat tämän viestin, siunattuja. Teresan Rukousta ei voi pyyhkiä pois tai ohittaa.

MUISTA antaa toiveesi, ennen kuin luet rukouksen. Se osa on kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä. Sitä ei ole oheen liitetty. Jaa rukous eteenpäin ja katso mitä sitten tapahtuu neljäntenä päivänä.

Olen pahoillani, että sinun täytyy lähettää viesti eteenpäin, mutta yritäthän olla katkaisematta ketjua.

Rukous on yksi parhaista ilmaislahjoista, joita saamme.

* * * * *

Pyhän Teresan Rukous

  • Salli tänään löytyä rauha sisimpääsi.
  • Olkoon luottamuksesi Jumalaan, että olet täsmälleen siellä missä sinut on tarkoitettu olemaan.
  • Älä unohda äärettömiä mahdollisuuksia, jotka syntyvät luottamuksesta ja uskosta.
  • Tule käyttämään niitä lahjoja, jotka olet saanut, ja anna eteenpäin sitä rakkautta, joka on ylhäältä annettu sinulle.
  • Ole tyytyväinen tiedosta, että olet yksi Jumalan lapsista.
  • Salli tämän läsnäolon asettua sinun sisimpääsi, ja anna sielullesi vapaus laulaa, tanssia, ylistää ja rakastaa. Se kuuluu meille kaikille.

* Lähetä nyt tämä yhdelletoista ihmiselle lähimpien minuuttien aikana. Ja muista lähettää yksi takaisin. Minut lasketaan yhdeksi. Tulet ymmärtämään miksi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Horoskooppi

OINAS 21.3. - 19.4. * Luonteenpiirteet: Huolimaton ja laiska sohvalla loikoilija. * Raha: Ei tule luoksesi, koska et viitsi nähdä vaivaa sen saamiseksi. * Työ: Olet omasta mielestäsi suurpiirteinen, etkä pidä pikkuasioitten kanssa näpertelijöistä. Totuus on, että olet huolimaton. Olet hyvin mukavuudenhaluinen ja asetat aina itsesi muiden edelle. Laiskalle ihmiselle sopivia työtehtäviä on vähän. Niinpä oinaat ovatkin usein kotirouvia tai omasta halustaan työttömiä. * Rakkaus: Vältä neitsyitä ja härkiä. Ainut merkki, jonka kanssa voit onnistua on vaaka, mutta hänenkään kanssaan et pysty rakentamaan pitkäaikaista ihmissuhdetta. Et sovi perheelliseksi, koska piittaamattomuutesi aiheuttaa vaaratilanteita läheisillesi. * Seksi: Sinua seksittömämpää ihmistä on vaikea löytää. Oinaat ovat usein laihoja anorektikkoja, joten et herätä kenenkään haluja fyysisellä olemuksellasi. Pysyttele sinkkuna ja yritä saada joku kaksonen koukkuusi silloin tällöin yhden yön seuraksi. HÄRKÄ 20.4. - 20.5 * Luonte

Sauna

Miehille tiedoksi: Mikä tekee naisen onnelliseksi?