Siirry pääsisältöön

Ohjeita, virallisia sellaisia....

TYÖSTÄ POISSAOLOMÄÄRÄYKSET MUUTTUVAT 1.3.2003 ALKAEN

Voimaan astuvat uudet ohjeet ovat selkeät ja yksiselitteiset:

SAIRAUS EI OLE MIKÄÄN SYY
Lääkärintodistusta ei hyväksytä; jos pääsee lääkäriin niin pääsee myös töihin.

VIRKAVAPAATA LEIKKAUKSEN TAKIA
ei enää anneta. Jokainen leikkaukseen aikova on saatava luopumaan aikeestaan, sillä kaikelle, mitä työntekijällä on, löytyy käyttöä. Palveluksessa on oltava sellaisena kuin on sinne tullutkin. Jos jotakin poistetaan, niin asianosaisen arvo laskee. Yksittäistapauksissa voidaan tehdä poikkeuksia edellyttäen, että vastaavasti palkka laskee.

HAMMASLÄÄKÄRISSÄ KÄYNNIT
Palvelukseen otetaan vain henkilöitä, joilla on tekohampaat, koska silloin voidaan hampaat lähettää postitse korjattaviksi jatkuvan hammaslääkärissä ravaamisen sijasta.

RASKAUSTAPAUKSET
Ovat ehdottomasti kielletty. Työaikana on istuttava jalat ristissä. Esimiesten on varmistettava, että toimihenkilöillä on riittävästi ehkäisyvälineitä saatavilla.

KUOLEMANTAPAUS (TOISEN)
Kuolemantapaus ei ole mikään syy poissaoloon. Kuolleiden puolesta ei ole enää mitään tehtävissä. Joku toinen vähäpätöisemmässä asemassa oleva voi hoitaa kaiken tarpeellisen. Jos hautajaiset pidetään myöhään iltapäivällä,voivat työntekijät kuitenkin poistua aikaisemmin edellyttäen, että työt ovat niin hyvällä mallilla, ettei mitään tule laiminlyödyksi.

KUOLEMANTAPAUS (OMA)
Oma kuolemantapaus hyväksytään poissaoloksi. Työnantajan tulee kuitenkin tietää asiasta kaksi viikkoa aikaisemmin, koska asianomainen on velvollinen opettamaan työnsä seuraajalleen.

MUUTA
Vessassa menee liikaa aikaa; tästä lähtien vessassa käydään aakkosjärjestyksessä.

HUOM!
Gynekologilla käynnin välttämiseksi istahda kopiokoneen päälle, ota kuva ja lähetä lääkärille. Sama koskee myös miehiä. Suurennus kielletty, äläkä laita kantta kiinni, ettei kuva muistuta majavan häntää.

Niin että töihin siitä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Horoskooppi

OINAS 21.3. - 19.4. * Luonteenpiirteet: Huolimaton ja laiska sohvalla loikoilija. * Raha: Ei tule luoksesi, koska et viitsi nähdä vaivaa sen saamiseksi. * Työ: Olet omasta mielestäsi suurpiirteinen, etkä pidä pikkuasioitten kanssa näpertelijöistä. Totuus on, että olet huolimaton. Olet hyvin mukavuudenhaluinen ja asetat aina itsesi muiden edelle. Laiskalle ihmiselle sopivia työtehtäviä on vähän. Niinpä oinaat ovatkin usein kotirouvia tai omasta halustaan työttömiä. * Rakkaus: Vältä neitsyitä ja härkiä. Ainut merkki, jonka kanssa voit onnistua on vaaka, mutta hänenkään kanssaan et pysty rakentamaan pitkäaikaista ihmissuhdetta. Et sovi perheelliseksi, koska piittaamattomuutesi aiheuttaa vaaratilanteita läheisillesi. * Seksi: Sinua seksittömämpää ihmistä on vaikea löytää. Oinaat ovat usein laihoja anorektikkoja, joten et herätä kenenkään haluja fyysisellä olemuksellasi. Pysyttele sinkkuna ja yritä saada joku kaksonen koukkuusi silloin tällöin yhden yön seuraksi. HÄRKÄ 20.4. - 20.5 * Luonte

Sauna

Kerrankin luotettava horoskooppitesti

Jos olet täysin rehellinen, kertoo tämä horoskooppi sinusta totuuden... Kirjoita vastauksesi paperille. Älä fuskaa! Vastauksen löydät alalaidasta. 1. Kirjoita jokin vastasukupuolta edustavan nimi. 2. Mikä on suosikkivärisi: punainen, musta, sininen, vihreä, keltainen? 3. Kirjoita oman nimesi ensimmäinen kirjain. 4. Missä kuussa olet syntynyt? 5. Kummasta väristä pidät enemmän, mustasta tai valkoisesta? 6. Kirjoita jokin sinun kanssasi samaa sukupuolta olevan nimi. 7. Mikä on onnennumerosi? 8. Pidätkö enemmän Sydneystä vai Brisbanesta? 9. Pidätkö enemmän järvestä vai merestä? 10. Kirjoita yksi toive; realistinen sellainen Kun olet valmis, katso alla olevaa. Älä fuskaa! Vastaukset: * * 1. Olet rakastunut mainitsemaasi henkilöön. 2. Jos valitsit: Punainen- olet huomaavainen ja rakastava Musta-olet konservatiivinen ja agressiivinen Vihreä-olet mieleltäsi rauhaisa ja muutenkin rento(?) Sininen-olet spontaani ja pidät siitä että rakkaasi jakaa auliisti pusuja ja huomiota sinulle Keltainen-ol